Activiteiten

Het is reeds 5 jaar dat vzw LINK werkzaam is in de school van Klein Vorst.

Zo bieden wij kinderen denktrainingen en snoezelsessies kosteloos aan. De snoezelruimte hebben wij tijdens deze periode kunnen uitbouwen tot een volwaardige ruimte waar kinderen terug rust kunnen vinden. Ook hebben onze begeleiders niet stilgezeten en hebben zij zich constant bijgeschoold naar professionele snoezelaars. Ondanks de materieel goed ingerichte ruimte misten we toch nog warmte en omhulling.

Daarom besloot het bestuur om de snoezelruimte te renoveren. Er werd heel wat gediscussieerd over hoe het allemaal zou moeten worden. Uiteindelijk was het idee geboren. De 4 muren willen wij geschilderd zien in iets wat uiteindelijk niet af mocht zijn voor de kinderen. De fantasie zou nog een zee van ruimte moeten bieden aan de kinderen. Om dit te realiseren zijn wij gesprekken begonnen met een kunstschilder, iemand die onze idee├źn kon vertalen op de muren, en het resultaat mag gezien worden.

De snoezelruimte werd dan ook officieel (her)opend op 10 september 2008 met een toespraak van Frank Vandenbroucke vlaams minister van Werk, Onderwijs en Vorming (herlezing toespraak)

Tijdens deze "snoezelreceptie" heeft Dana Winner ook het meterschap van de snoezelruimte op zich nemen, een internationale artieste die dit kleinschalig project een warm hart toedraagt, iets waar wij uiteraard erg fier op zijn..